ua en ru

Співробітників прокуратури Запорізької області затримали на хабарі в 1,5 тис. доларів

Співробітників прокуратури Запорізької області затримали на хабарі в 1,5 тис. доларів Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Зловмисників затримали вчора, 20 грудня

Співробітників прокуратури Запорізької області затримали на хабарі в 1,5 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Генпрокуратурою затримано заступника керівника та прокурора місцевої прокуратри Запорізької області за підозрою в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис доларів", - йдеться у повідомленні.

Зловмисників затримали вчора, 20 грудня 2017 року, після отримання неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис. доларів.

Як зазначається, у ході досудового розслідування у справі за фактом вимагання працівниками прокуратури Запорізької області неправомірної вигоди ГПУ встановила, що заступник керівника Мелітопольської місцевої прокуратури Запорізької області за попередньою змовою з прокурором вказаної прокуратури вимагали від особи, відносно якої розслідувалося кримінальне провадження, 1,5 тис доларів хабаря за не притягнення її до кримінальної відповідальності та закриття справи.

Співробітників прокуратури Запорізької області затримали на хабарі в 1,5 тис. доларівСпівробітників прокуратури Запорізької області затримали на хабарі в 1,5 тис. доларів

Фото: затримання (gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомялося, що правоохоронці затримали на хабарі арбітражного керуючого Дніпропетровського ливарно-механічного заводу.