ua en ru

Співробітники "Укренерго" відремонтували одну з ЛЕП у Херсонській області

Співробітники "Укренерго" відремонтували одну з ЛЕП у Херсонській області Фото: одну з ЛЕП в Херсонській області відремонтували

"Каховська-Титан" перш за все поверне нормальну схему живлення до двох районів Херсонської області

Співробітники "Укренерго" у понеділок, 7 грудня, відремонтували лінію електропередач "Каховська-Титан" у Херсонській області. Про це повідомляє прес-служба "Укренерго".

"На даний час роботи на лінії завершено, про що ДП "НЕК "Укренерго" сповістило відповідних учасників оптового ринку електроенергії для подальшого прийняття ними у встановленому порядку рішень щодо включення даної лінії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що включення ЛЕП "Каховська-Титан" перш за все поверне нормальну схему живлення до двох районів Херсонської області. По-друге, включення лінії - перший крок до повернення нормальної схеми функціонування ПС Каховська, від якої залежить енергозабезпечення значної частини Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, самопроголошений "глава Республіки Крим" Сергій Аксьонов заявив, що "влада" півострова відмовляться від електроенергії з України в разі відновлення поставок.