ua en ru

Співробітники "Інтера" домовилися з активістами про припинення блокади офісу

Співробітники "Інтера" домовилися з активістами про припинення блокади офісу Фото: активісти припиняють акцію протесту біля "Інтера"

Активісти почали знімати блокування

Активісти досягли домовленостей з керівництвом телеканалу "Інтер" про припинення блокади офісу каналу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Олександр Рудоманов.

"Протестувальники домовилися з "Інтером" щодо вимог, тому блокування знімається", - написав він.

Згідно з повідомленням "Детектор Медіа", між активістами та працівниками "Інтера" був узгоджений ряд умов. Таким чином, протягом п'яти днів канал повинен змінити свій контент і звільнити директора з розвитку компанії "Національні інформаційні системи" (НІС) Ігоря Шувалова.

"Досягнута домовленість, у нас є п'ять днів. Зараз будуть розблоковані під'їзди, машини приберуть, намети будуть зібрані. Чекаємо п'ять днів, поки вони змінять контент. Шувалов буде звільнений найближчим часом. Ми сподіваємося, що цей процес буде запущений. Якщо контент не буде змінено, люди зберуться, блокада буде відновлено, але в більш жорсткій формі", - прокоментував співорганізатор мітингу Олексій Сердюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько півсотні активістів продовжують мітингувати біля будівлі телеканалу "Інтер", вимагають припинення мовлення каналу.