ua en ru

Співробітники ФСБ зачистили Макіївки від "козаків" і дрібних бандитів, - ІС

Співробітники ФСБ зачистили Макіївки від "козаків" і дрібних бандитів, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

А в Луганську бойовики затримали місцевих жителів, які фотографували російських військових

Співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ) Російської Федерації зачистили Макіївки Донецької області від "козаків" і дрібних бандитів. Про це керівник групи "Інформаційний спротив" (ІС), народний депутат України Дмитро Тимчук на писав на своїй сторінці в Facebook.

"У Макіївці "органи безпеки ДНР" (в реальності - кілька груп співробітників ФСБ РФ за участю "особливо довірених" бойовиків з бандформування "Оплот") зачистили всіх "неформатних ополченців", з якими виникали проблеми в плані створення "армії новоросії" в контексті підпорядкування єдиному командуванню - т. зв. "козаків", російських монархістів, членів дрібних бандформувань, які займаються в основному мародерством і грабежами. Зараз співробітники ФСБ РФ проводять виховну роботу з представниками Макіївської "місцевої влади" на предмет більш посиленої "мобілізаційної роботи" в регулярну армію "ДНР", - написав Тимчук.

Він повідомив, що в Луганську "органи безпеки" заарештували кількох місцевих громадян, які знімали на фото і відео російських військовослужбовців неєвропейської зовнішності (імовірно буряти).

"У Горлівці терористи на одному зі своїх блокпостів затримали п'яного чоловіка, який вимагав "негайного наступу на Київ", розмахуючи гранатою (граната виявилася навчальною)", - розповів Тимчук.

Крім того, за словами Тымчука, в кількох населених пунктах так званої ЛНР запущені "мобільні пункти агітації".

"Зазвичай це пікап або мікроавтобус, на яких укріплені прапори "ЛНР", "ДНР", "новоросії" (іноді прапор РФ), встановлено кілька гучномовців. Ця техніка пересувається по населених пунктах, транслюючи пісні "про комсомол", "перемогу" і "БАМ" часів СРСР", - пояснив нардеп.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении прошедших суток российско-террористические войска н...

Posted by Дмитрий Тымчук on 11 Май 2015 г.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, до Донецька сьогодні прибуває група професійних снайперів з РФ.