ua en ru

Співробітники фіскальних органів Харківської області будуть піддані громадської люстрації

Виконуючий обов'язки начальника ГУ ГФС України в Харківській області Михайло Гагаркін погодився піддати діючих та новопризначених співробітників фіскальних органів процедурі громадської люстрації за участю Харківської громадської люстрационной палати. Про це він повідомив на прес-конференції, передав кореспондент РБК-Україна.

"Багато хто не знають, що таке люстрационная процедура і бояться. Я перша людина в Україні, хто пройшов громадську люстрацію. Не треба її боятися - це дає нам імунітет", - сказав Гагаркін.

Також він повідомив, що сам він не володіє більше бізнесом, а його декларація доходів буде після перевірки даних оприлюднена, як і декларації всіх його співробітників.

Нагадаємо, Михайла Гагаркіна на цю посаду було висунуто низкою громадських організацій підприємців Харкова та рекомендовано Радою з кадрів Державної фіскальної служби. Призначений 20 січня 2015 р. До призначення працював генеральним директором ряду комерційних структур (ТОВ "Агроекспорт-Україна", ТОВ "Естейт-Менеджмент", АТ "Енергомашекспорт", ТОВ "ПрицДевелопмент").