ua en ru

Співробітник СБУ за 20 тис. доларів намагався продати інформацію з обмеженим доступом

Співробітник СБУ за 20 тис. доларів намагався продати інформацію з обмеженим доступом Фото: СБУ

Наразі зловмисника затримано

Співробітник Служби безпеки України (СБУ) за 20 тис. доларів намагався продати інформацію з обмеженим доступом. Наразі його затримано, повідомляє прес-служба СБУ у Facebook.

"Співробітника СБУ, який торгував інформацією з обмеженим доступом, викрило Управління внутрішньої безпеки спільно з головним слідчим управлінням СБ України", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали під час передачі інформації з обмеженим доступом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 163 та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, зловмиснику повідомлено про підозру.

"Це затримання є ще одним підтвердженням того, що спецслужба продовжує очищення власних лав. Кожного співробітника СБУ, який вчинить злочин, буде викрито та покарано, не зважаючи на його посаду, звання або послужний список", - наголосив глава СБУ Василь Грицак.

Крім того, зазначається, що з моменту призначення Грицака главою СБУ, управління внутрішньої безпеки СБУ затримало 41 співробітника спецслужби за вчинення різних злочинів.

#СБУ затримала свого співробітника, який торгував інформацією з обмеженим доступом Співробітника СБУ, який торгував інф...

Опубліковано Служба безпеки України 24 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала підозрювану в організації викрадення людей.