ua en ru

Співпраця України та Норвегії набула високої динаміки, - Парубій

Співпраця України та Норвегії набула високої динаміки, - Парубій Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Спікер ВР подякував Норвегії за чітку позицію у питанні санкцій щодо Росії

Співпраця України та Норвегії в останній час набула особливо високої динаміки. Про це заявив спікер Верховної ради Андрій Парубій, передає прес-служба парламенту.

Голова ВР нагадав, що нещодавно в Україні перебував міністр закордонних справ Норвегії.

"Співпраця між нашими країнами в останній період набула особливо високої динаміки: нещодавно в Україні перебував міністр закордонних справ Норвегії, а делегація керівництва українського парламенту перебувала в Норвегії, вивчаючи парламентський досвід і обмінюючись співпрацею у парламентській роботі", - сказано у повідомленні.

Крім того, Парубій подякував Норвегії за підтримку, яку вона надає Україні, та за чітку позицію у питанні санкцій щодо Росії і підтримку територіальної цілісності нашої держави.

Нагадаємо, голова Стортингу Норвегії Тоне Вілхелмсен Трьоен сподівається на те, що Україна, незважаючи на майбутні вибори, продовжить боротьбу з корупцією. Вона підкреслила, що Норвегія беззастережно підтримує Україну в реформуванні країни.

Як писало РБК-Україна раніше, Парубій і Трьоен під час зустрічі також обговорили питання протидії будівництву російського газогону "Північний потік-2".