ua en ru

Стан Тимошенко різко погіршився, - Власенко

Стан екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка перебуває в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, різко погіршився. Про це заявив її захисник Сергій Власенко, передає радіо "Свобода". За його словами, коли він увійшов до кімнати, де лежала Тимошенко, і почав з нею говорити, вона протягом 2 хвилин не реагувала на його присутність.

"Вона була до нестями бліда ... Людина лежить повністю бліда, ні на що не реагує, не може відкрити очі, не піднімає руки. Протягом двох хвилин вона мене не впізнавала. Я з нею розмовляв, а вона на мене не реагувала", - сказав Власенко. Захисник повідомив, що викликав головного лікаря Михайла Афанасьєва і Тимошенко почали надавати першу допомогу. Також в кімнату увійшли 5 правоохоронців, нібито для слідчих дій. За словами Власенка, вперше за весь час перебування Тимошенко в лікарні Афанасьєв жорстко сказав їм, що екс-прем'єр не в змозі зараз говорити або відповідати на запитання.

Власенко зазначив, що про доставку сьогодні Тимошенко на 16:00 на засідання до суду у справі ЄЕСУ за таких обставин мова йти не може.

Інформацію про погіршення стану здоров'я Тимошенко підтверджують і жінки-депутати, які півтори доби були з нею в лікарні. Зокрема, вони заявляли щодо посилення болю і знижену температуру колишнього прем'єра.

Читайте також: У туалеті і душовій Тимошенко виявлені відеокамери, - Кужель