ua en ru

Стан Савченко покращився

Стан Савченко покращився Фото: Надія Савченко почувається краще

Лікарів до української льотчиці так і не допустили

Стан здоров'я Надії Савченко покращився після того, як вона припинила сухе голодування. Про це повідомляє ТСН.

Лікарів до Савченко досі не пустили, побачити українську льотчицю дозволили члену громадської спостережної комісії Ростовської області Валентині Череватенко.

У Надії Савченко запрацювали нирки і знизилася температура, вона п'є дитячу суміш, однак тиск досі залишається низьким.

Сама вона каже, що почувається добре, але медики попереджають - у її ситуації людині важко адекватно оцінювати свій стан.

Російський омбудсмен Елла Панфілова каже, що з понеділка буде домагатися зустрічі Надії з лікарями.

У Міністерстві закордонних справ Россійської Федерації тим часом наполягають, що говорити про повернення Савченко в Україну можна буде тільки після оголошення вироку.

Разом з тим, за повідомленнями деяких ЗМІ, президент РФ Володимир Путін пообіцяв канцлеру ФРН Ангелі Меркель звільнити Надію Савченко і повернути її на Батьківщину.

Слід зазначити, що раніше сестра льотчиці Віра Савченко написала у своєму Facebook, що інформації про здоров’я її сестри поки що немає.

Друзі, у звязку з тим, що "під занавіс" справи Савченко з'явилось багато "помічників" і "коментаторів", прошу всіх черпа...

Posted by Vira Savchenko on Saturday, 12 March 2016

Нагадаємо, адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін заявив про намір розпочати кримінальне переслідування авторів підробленого листа від президента України льотчика Петра Порошенка.