ua en ru

Відбулася очна ставка Л.Кучми з О.Пукачем (доповнення)

Відбулася очна ставка екс-Президента України Леоніда Кучми з генералом Олексієм Пукачем. Про це заявив Л.Кучма після виходу з будівлі Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Відбулася очна ставка з О.Пукачем. О.Пукач, мені так здається, (діє) за принципом "немає людини, немає проблем", - немає (екс-міністра внутрішніх справ Юрія) Кравченко, на нього (Ю.Кравченко) можна все звалювати. Тому що ніхто не може підтвердити, як дійсно розвивалися події. Мені пред'явили звинувачення. У понеділок знову зустрічаємося тут", - заявив Л.Кучма.
Він також підкреслив, що з екс-майором Держохорони Миколою Мельниченком у нього більше не буде очних ставок: "Завтра я не збираюся зустрічатися з М.Мельниченком, оскільки очних ставок у нас вже не буде... Я пояснив слідчому, чому не хочу зустрічатися з цим діячем міжнародного масштабу, і він (слідчий) прийняв мої пояснення".
Екс-Президент також додав, що його самопочуття задовільне.
Нагадаємо, раніше сьогодні М.Мельниченко заявляв, що його очна ставка з Л.Кучмою не відбулася через погане самопочуття екс-Президента. "Сьогодні очної ставки у мене з Л.Кучмою не було, оскільки Леонід Данилович почуває себе фізично дуже погано. Я думаю, що у нього сьогодні буде не самий кращий день. На прохання слідчого у зв'язку із поганим самопочуттям Л.Кучми, очна ставка, слідчі дії зі мною переносяться на завтра на 10:00", - заявив М.Мельниченко.