ua en ru

На змаганнях під Харковом впав гелікоптер, постраждало 2 особи

На змаганнях під Харковом впав гелікоптер, постраждало 2 особи Фото: гелікоптер МІ-2

Причини падіння встановлюється

На відкритому чемпіонаті України з гелікоптерного спорту на аеродромі під Харковом сталося падіння гелікоптеру МІ-2. Внаслідок падіння постраждало 2 особи, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"У Харківському районі на аеродромі "Коротич" Харківського аероклубу о 18 год. 5 хв. 23 червня при проведені відкритого чемпіонату України з гелікоптерного спорту, сталося падіння гелікоптеру МІ-2 (належить акціонерній компанії "Мотор Січ") з висоти близько 3 м без послідуючого горіння. Внаслідок падіння постраждало 2 особи, яких з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано. Причини падіння встановлюється", - йдеться у повідомленні.


Як повідомляє місцеве видання "Городской Дозор", співробітники поліції встановили, що під час проведення тренувального польоту після здійснення посадки у вертольота Мі-2 підігнулася права задня стійка, в результаті чого вертоліт завалився набік.

"В результаті події постраждали два пілоти - 54 і 27 років, жителі Запоріжжя. З переломами рук постраждалих госпіталізували до відділення політравми Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, наразі правоохоронцями вирішується питання про кваліфікацію даної події за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пляжі в Харкові сталася стрілянина з участю поліції.