ua en ru

Повідомлення про замінування харківського "Турбоатому" виявилося хибним

Близько 11:30 до оператора служби "102" надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, який зробив заяву про наявність вибухівки в головному корпусі ТОВ "Турбоатом". Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Харківській області.

За вказаною адресою терміново вирушили керівництво ГУ МВС України в Харківській області, Харківського міського управління міліції, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб, слідчо-оперативна група, представники СБУ, МНС та швидка медична допомога.

З метою проведення якісного та ретельного обстеження території підприємства його роботу було тимчасово призупинено, евакуйовані більше 340 робітників. Працівниками вибухово-технічної служби оглянуто більше 19 тис. кв. м території. Під час перевірки вибухонебезпечних пристроїв та речовин виявлено не було. Наразі проводяться усі необхідні заходи для встановлення особи, що здійснила телефонний дзвінок до міліції.

Нагадаємо, у Кривому Розі працівники міліції затримали громадянина за неправдиве повідомлення про замінування лісопаркової зони.