ua en ru

У Солом'янський райсуд прибули адвокати Насірова

У Солом'янський райсуд прибули адвокати Насірова Фото: Роман Насіров

Адвокати хочуть дізнатися про стан здоров'я свого клієнта

До будівлі Солом'янського районного суду міста Києва прибули адвокати колишнього голови ДФС Романа Насірова. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

За словами захисників, вони хочуть дізнатися про стан здоров'я свого клієнта. При цьому адвокати не повідомляють, коли Насвров покине територію суду, і куди він буде прямувати далі.

"Я не знаю подальші дії наших співробітників НАБУ. Можливо, будуть затримувати (Насірова - ред.), можливо, не будуть затримувати", - заявив адвокат Олександр Лисак.

При цьому представник прес-служби адвокатської групи Романа Насірова Ігор Колесник заявив журналістам і активістам, що адвокати не будуть намагатися вивести голову ГФС з будівлі суду із застосуванням сили проти мітингувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу столичного Солом'янського районного суду на Вознесенському узвозі, де сьогодні має розглядатися обрання запобіжного заходу усуненому керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову, з'явилися три автобуси з представниками Національної гвардії.