ua en ru

Узгоджених мажоритарників "Удару" та "Батьківщини" оголосять 14-15 жовтня, − Кличко

Узгоджені кандидати у народні депутати у мажоритарних округах від партії "Удар" та об'єднаної опозиції "Батьківщина" будуть оголошені 14-15 жовтня. Про це лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив сьогодні у Дніпропетровську, передає радіо "Свобода".

"Були розбіжності по 32-м мажоритарним округам. Було замовлено соціологічне опитування для відповіді, які з кандидатів від об'єднаної опозиції "Батьківщина" та "Удару" найбільш рейтингові. Результати соцопитування вже є. Думаю, сьогодні-завтра ми можемо дати відповіді щодо кандидатів, є велика надія та впевненість, що завтра-післязавтра ми офіційно заявимо про узгодження кандидатів по мажоритарних округах з об'єднаною опозицією", - повідомив Кличко.

Кличко також зазначив, що обидві політичні сили можуть підтримати "нейтрального" кандидата, який користується, згідно з даними опитування, найбільшою підтримкою виборців в окрузі.

Водночас у суботу будівлю, де відбувалась прес-конференція Віталія Кличка у Дніпропетровську, пікетувало кілька людей, які стверджували, що є агітаторами партії і їм не виплатили зарплату за вересень. Кличко зазначив, що з'ясує ситуацію до вечора.

Читайте також: З'їзд "Батьківщини" перенесено на 15 жовтня у зв'язку з хворобою Турчинова