ua en ru

Порошенко розповів, коли УА України та ЄС запрацює у повному обсязі

Порошенко розповів, коли УА України та ЄС запрацює у повному обсязі Фото: Петро Порошенко (prezident. gov.ua)

Президент підкреслив важливість сприяння лідерів європейських країн до остаточної ратифікації УА

Угода про асоціацію України з Європейським союзом запрацює в повному обсязі з 1 вересня. Про це заявив президент України Петро Порошенко у Брюсселі за результатами зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском.

"Дуже важливо, що лідери європейських держав, президенти ЄС і Єврокомісії зробили все можливе для того, щоб вступ у дію і завершення ратифікації угоди про асоціацію з Європейським союзом нарешті відбулися. З 1 вересня угоду про асоціацію починає працювати в повному обсязі. Сьогодні Україна і ЄС ближче, як ніколи раніше", - сказав Порошенко.

Порошенко також зазначив, що сприяння лідерів країн-членів ЄС до завершення ратифікації угоди дуже важливо для України, оскільки зараз наша країна і Євросоюз стали ближче один до одного, як ніколи раніше.

Нагадаємо, раніше президент Європейської ради Дональд Туск заявив про те, що Україна заслуговує більшого від Європейського Союзу.

Президент України Петро Порошенко перебуває з робочим візитом у Брюсселі, де зустрівся з президентом Європейської ради Дональдом Туском.