ua en ru

Події в Мукачевому розслідують близько 50 осіб, - ГПУ

Події в Мукачевому розслідують близько 50 осіб, - ГПУ Фото: ГПУ

Була створена слідча група

У міжрегіональній слідчій групі і групі на рівні центральних органів влади є 50 осіб, які займаються розслідуванням подій у Мукачевому (Закарпатська область). Про це заявив заступник генерального прокурора України Юрій Столярчук під час засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області, передає кореспондент РБК-Україна.

"Увечері 11 липня генеральним прокурором було прийнято рішення прийняти до провадження у головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури - це кримінальне провадження. Була негайно створена слідча група, і керівникам, і МВС, і Службі безпеки України була негайно створена така міжрегіональна, і на рівні центральних органів слідча група. Сьогодні вона налічує близько 50 слідчих, які безпосередньо з наступного дня виїхали і знаходяться на території вчинених правопорушень", - повідомив він.

Нагадаємо, засідання тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин подій в Закарпатській області почалося в закритому режимі.