ua en ru

Після подій в Авдіївці військові РФ масово подають рапорти на звільнення, - розвідка

Після подій в Авдіївці військові РФ масово подають рапорти на звільнення, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Командування РФ намагається вирішити проблему комплектування за рахунок звільнення злочинців

Після подій в Авдіївці (Донецька область) військовослужбовці Російської Федерації масово подають рапорти на звільнення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Після Авдіївських подій спостерігається масове подання рапортів на звільнення військовослужбовцями 2 АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що у військових частинах 2 АК, у зв’язку з незадовільними умовами проходження військової служби, продовжуються випадки дезертирства та самовільного залишення місць несення служби. Зокрема, наразі у розшуку перебувають 63 військових РФ, які самовільно залишили розташування частини.

"Російське командування намагається вирішити проблему комплектування особовим складом передових підрозділів у т.ч. за рахунок звільнення злочинців, які утримуються у розміщених на тимчасово окупованих територіях виправних колоніях", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 14 лютого Обстановка в районі ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) обстріляли свої передові позиції з кулеметів й звинуватили в цьому сили антитерористичної операції (АТО).