ua en ru

Збори власників реструктуризируемых євробондів відбудеться до 14 жовтня, - Мінфін

Збори власників реструктуризируемых євробондів відбудеться до 14 жовтня, - Мінфін Фото: міністр фінансів України Наталія Яресько

Мінфін опублікував ключові факти процедури реструктуризації держборгу

Збори власників реструктуризируемых євробондів України відбудеться не пізніше 14 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства фінансів України.

Зазначимо, сьогодні Кабінет міністрів України прийняв розпорядження № 978-р "Про початок процедури реструктуризації державного і гарантованого державою боргу і його часткового списання".

"Останній строк для власників облігацій зовнішніх державних позик України ("ОЗДП") подати електронні інструкції для голосування - 13 жовтня. Збори власників ОВДП повинні відбутися після закінчення 21 дня з моменту оголошення пропозиції обміну (зміни умов). Оголошення результатів щодо наявності кворуму на цих зборах, а також публікація оголошення про повторне проведення зборів повинне відбутися не пізніше 14 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 вересня Президент України Петро Порошенко підписав проект Закону №3058 від 9 вересня 2015 р. про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо реструктуризації державного і гарантованого державою боргу та його списання).