ua en ru

Соболєв: політики влітку оголосять про дострокові вибори

Соболєв: політики влітку оголосять про дострокові вибори Фото: Єгор Соболєв вважає, що політики влітку оголосять про дострокові вибори

Соболєв вважає, що, з метою продовжити термін перебування на своїх посадах, політики будуть обговорювати переформатування Кабміну до літа

Політики до літа будуть обговорювати переформатування Кабінету міністрів України, а потім оголосять про дострокові вибори. Про це заявив народний депутат від партії "Самопоміч" Єгор Соболєв, повідомляє "112 Україна".

"Влітку вони оголосять дострокові вибори. До літа президент буде грати про те, що я намагаюся змінити прем'єр-міністра, але мені хтось заважає. Прем'єр-міністр буде грати, що я реформатор, якого не розуміють безсовісні політикани. Але кожен день спільної роботи приносить величезні гроші, тому вони просто зараз відтягують час цими розмовами - а давайте Садовому запропонуємо, а давайте ще раз спробуємо проголосуємо, а давайте... А давайте, кожен день перебування на посадах приносять дуже великі гроші", - сказав Соболєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція партії "Блок Петра Порошенко" попередньо обговорює три кандидатури на посаду прем'єр-міністра України, які б користувалися повагою Верховної Ради і мали підтримку західних партнерів.