ua en ru

Соболєв: Гройсман завтра представить програму кандидата в прем'єр-міністри

Соболєв: Гройсман завтра представить програму кандидата в прем'єр-міністри Фото: Гройсман завтра представить програму кандидата в прем'єри

Цю інформацію підтвердив і Юрій Луценко

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман представить свою програму кандидата на посаду прем'єр-міністра в п'ятницю, 25 березня 2016 року, о 14:00, передає кореспондент РБК-Україна. Про це повідомив заступник глави фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"На завтра планується презентація програми кандидата в прем'єр-міністри Гройсмана, вона буде презентована лідерам фракцій", - заявив СоболевЮ додавши, що презентація запланована на 14:00.

Пізніше цю інформацію підтвердив лідер фракції "Блок Петра Порошенко" Брий Луценка.

"Пан Гройсман завтра презентує чотирьох фракцій, які готові працювати в коаліції, свій план дій на поточний рік. Я впевнений, що це має бути план дій парламенту та уряду прописаний по місяцях, за конкретними напрямками діяльності",- сказав Луценко.

Нагадаємо,фракція в парламенті "Блок Петра Порошенко" запропонувала кандидатуру спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України.

БПП запропонувала НФ посаду спікера парламенту, якщо НФ погодиться на кандидатуру Гройсмана.

Верховна Рада України повинна затвердити новий склад Кабінету міністрів України до 29 березня 2016 року, заявив президент України Петро Порошенко.