ua en ru

З другої половини березня очікується зростання попиту на прокат на ринках Туреччини, країн ЄС та Близького Сходу, - "Укрпромзовнішекспертиза"

З другої половини березня очікується зростання попиту на прокат металургійної сировини на ринках Туреччини, країн ЄС та Близького Сходу через сезонного фактора.

З другої половини березня очікується зростання попиту на прокат метталургического сировини на ринках Туреччини, країн ЄС та Близького Сходу через сезонного фактора. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрпромзовнішекспертизи".

Прогнозоване збільшення світового споживання прокату в 2-му кварталі потягне за собою, як наголошується, зростання замовлень для формування більш високого рівня складських запасів. В умовах низької маржі виробники будуть намагатися максимально компенсувати втрати попередніх періодів, піднімаючи свої ціни.

"У той же час масштаб зміцнення цін буде помітно обмежений знижувальним впливом чинників девальвації національних валют країн-експортерів і спадними ціновими трендами на ринках металургійної сировини", - йдеться в повідомленні.