ua en ru

Снігопади в Україні: опубліковано відео рятувальної операції під Одесою

Снігопади в Україні: опубліковано відео рятувальної операції під Одесою Фото: рятувальна операція під Одесою

Рятувальники визволили близько 200 чоловік в Одеській області

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки снігопадів в Україні. Прес-центр Державної прикордонної служби опублікував відео рятувальної операції під Одесою.

Прикордонники, підрозділи ДСНС та служби автомобільних доріг врятували близько 200 осіб і 50 транспортних засобів, які потрапили на дорогах сильні хуртовини та снігові замети.

На трасі Одеса – Рені, в 45 км від Ізмаїла, утворилися затори через снігопади. Вранці 7 січня в район затору вирушила колона спеціальної техніки.

"Під час прямування до місця блокування автомобілів представниками спільної рятувальної операції надавали допомогу учасникам дорожнього руху, які потрапили в сніговий полон. Зокрема у населеному пункті Холмське прикордонники надали допомогу пасажирам рейсового автобусу, який застряг серед снігових заметів. Співробітники Держприкордонслужби надали громадянам теплі речі і здійснили дозаправку транспортного засобу", – йдеться в повідомленні служби.

Снігопади в Україні: опубліковано відео рятувальної операції під ОдесоюСнігопади в Україні: опубліковано відео рятувальної операції під Одесою

Фото: рятувальна операція під Одесою

Близько 19:00 рятувальники почали звільняти людей, які застрягли в заторі. Їх розмістили у школі та дитячому садку селі Кирнички.

Нагадаємо, вранці 8 січня в Україні усунули дорожні пробки, виникли в результаті снігопадів.