ua en ru

Снігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполучення

Снігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполучення Фото: снігопад в Ірані (twitter.comSTcom)

Снігопад в Ірані призвів до закриття аеропортів і шкіл

В результаті сильного снігопаду в Ірані в столиці країни Тегерані закрили аеропорти і школи, а також порушено транспортне сполучення, передає "Радіо Свобода".

Повідомляється, що в результаті снігопаду в Ірані на північному сході країни перервано залізничне сполучення між Тегераном і Мешхедом. Крім того, сотні автомобілів застрягли на занесених снігом дорогах, а близько 6,6 тис. осіб доставили до пунктів тимчасового розміщення. Також повідомляється, про численні пориви ліній електропередач у результаті падіння дерев.

Зазначимо, середня температура повітря в Ірані в січні зазвичай становить трохи менше +20, проте в цьому році впала до -4.

Снігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполученняСнігопад в Ірані засипав Тегеран і порушив транспортне сполучення

Фото: снігопад в Ірані

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ірані через снігопади закрили аеропорти і школи. В результаті негоди сотні машин заблоковано на дорогах. Для допомоги автомобілістам мобілізовані сотні груп "Червоного Півмісяця".