ua en ru

Де і коли дивитися церемонію вручення Оскар 2018

Де і коли дивитися церемонію вручення Оскар 2018 Фото: Оскар 2018 (oscar.go.com)

Премію Оскар 2018 вручатимуть у Лос-Анджелесі 4 березня

Церемонія вручення Оскар 2018, онлайн-трансляцію якої можна дивитися на Styler, традиційно пройде в голлівудському кінотеатрі Dolby. Головна подія в світі кіно відбудеться вже 4 березня. Зірки з'являться на червоній доріжці Оскара о 18:30 за місцевим часом, а вручення премій Американської кіноакадемії розпочнеться о 20:00.

Оскар 2018: де і коли дивитися ювілейну церемонію

Пряму трансляцію вручення Оскара 2018 у США буде вести канал ABC. В Україні подивитися церемонію можна буде на телеканалі "Україна" в ніч на понеділок, 5 березня.

З 01:30 в ефірі каналу буде проходити марафон в рамках трансляції, а о 03:00 5 березня стартує прямий ефір вручення Оскара.

Ведучим церемонії вже вдруге стане відомий американський шоумен Джиммі Кіммел. Стежити за тим, як проходить грандіозне ювілейне шоу, в прямому ефірі зможуть глядачі більш ніж з 225 країн.

Претенденти на Оскар 2018 оголошені в 24 категоріях. Серед лідерів за кількістю номінацій - фільми "Форма води", "Дюнкерк", "Три білборди за Еббінгом, Міссурі", "Примарна нитка". Букмекери пророкують перемогу режисерові Гільєрмо дель Торо, актрисі Френсіс Макдорманд, Гері Олдмену за головну роль в картині "Темні часи", а кращим фільмом року, за прогнозами експертів і глядачів, може стати драма "Три білборди за Еббінгом, Міссурі".