ua en ru

Презентація iPhone 7: коли й де дивитися

Презентація iPhone 7: коли й де дивитися Фото: презентація iPhone

Довгоочікуваний реліз нового покоління смартфонів від Apple відбудеться вже сьогодні ввечері

Коли, скільки початок за київським часом, й де дивитися презентацію iPhone 7 розповість РБК-Україна.

Компанія Apple довгий час не розкривала дати релізу нових пристроїв, і все літо шанувальники "яблучних" смартфонів гадали, коли ж відбудеться презентація iPhone 7.

Тільки в кінці серпня представникам ЗМІ були розіслані запрошення на конференцію Аpple, що містять фразу "See you on the 7th" (Побачимося сьомого).

запрошення від AppleФото: запрошення від Apple

Програма заходу у запрошенні оголошена не була, але очікується, що саме 7 вересня відбудеться презентація iPhone 7. Онлайн-трансляцію можна буде дивитись і у нас на порталі.

У скільки початок презентації iPhone 7

Нове покоління флагманських смартфонів світ побачить вже сьогодні. Знаменно, що датою виходу сьомого айфона стане саме 7 вересня. Аpple анонсувала реліз у Сан-Франциско в Bill Graham Civic Auditorium. Початок заходу о 10:00 за місцевим часом.

iPhone 7 і його просунута версія - iPhone 7+, обіцяють здивувати користувачів поліпшеними технічними параметрами. Це відмова від стандартного роз'єму для навушників, процесор нового покоління А10, нова операційна система iOS10, подвійна камера, можливість переглядати відео в HD-форматі, система швидкої зарядки, збільшена ємність акумулятора, абсолютна пило - та вологозахищеність за стандартом IPx7.

дизайн iPhone 7Фото: дизайн iPhone 7

Хоча кардинально дизайн смартфона не зміниться, нові кольори зроблять iPhone 7 більш стильним. У гамі відтінків насичений Deep Blue, глибокий Space Black і дзеркально-чорний Piano Black, а також популярні Silver, Gold, Rose Gold.

Коли за київським часом презентація iPhone 7

З-за різниці в часі в 10 годин, презентація нового смартфона Apple за київським часом розпочнеться ввечері 7 вересня. Дивитися онлайн презентацію iPhone 7 можна буде з 20:00.

Імовірно, що крім двох нових моделей сьомого айфона на заході будуть представлені Apple Watch 2, а також бездротові навушники Аpple для iPhone, які розроблялися спільно з компанією Beats.

на презентації представлять iPhone 7 і iPhone 7+Фото: на презентації представлять iPhone 7 і iPhone 7+

Де дивитися презентацію iPhone 7

Поклонникам "яблучних" смартфонів,які хочуть в числі перших побачити новий гаджет, важливо знати не тільки скільки початок за київським часом презентації iPhone 7, але і де можна дивитися трансляцію в режимі онлайн.

Компанія Apple спеціально для своїх користувачів пропонує приєднатися до заходу онлайн на Apple TV або на офіційному сайт компанії, де дивитися онлайн презентацію iPhone 7 зможуть користувачі Mac, iPhone або iPad.

Трансляція релізу нового iPhone 7 також буде доступна в режимі онлайн на РБК-Україна з 20:00 7 вересня.