ua en ru

У СММ ОБСЄ пообіцяли моніторити ситуацію з черговим "гумконвоєм" РФ на Донбасі

У СММ ОБСЄ пообіцяли моніторити ситуацію з черговим "гумконвоєм" РФ на Донбасі Фото: ОБСЄ на Донбасі (kmu.gov.ua)

Результати роботи місії будуть відображені у звітах

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ має намір, як і раніше, моніторити ситуацію з перебуванням "гуманітарного конвою" Росії на непідконтрольній території на Донбасі. Про це повідомив на прес-брифінгу у Краматорську перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг, передає "Укрінформ".

Коментуючи інформацію журналістів про прибуття 25 січня чергового "гуманітарного конвою" з Росії на непідконтрольну Україні територію Донецької області, Хуг зазначив, что це буде відображено в звітах СММ ОБСЄ.

"Як і в попередніх випадках, коли такі конвої приїздили, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні буде моніторити ситуацію, якщо їй це буде дозволено. У нас є команда в Луганській області, є в Донецькій області, і члени цих команд готові здійснити моніторинг цього конвою. Результати їхньої роботи будуть відбиті в звітах, які публікуються на сайті трьома мовами", - сказав Хуг.

Нагадаємо, 25 січня 73-тя колона МНС Росії з "гуманітарною допомогою" для Донбасу вирушила у бік російсько-українського кордону.