ua en ru

Смертельна ДТП у Києві: поліція просить свідків надати записи з відеореєстраторів

Смертельна ДТП у Києві: поліція просить свідків надати записи з відеореєстраторів Фото: Андрій Крищенко (npu.gov.ua)

Один із учасників ДТП перебуває в реанімації

Поліція просить свідків смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Києві надати записи з відеореєстраторів автомобілів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, Крищенко зазначив, що один з учасників ДТП, до якої призвів працівник сервісного центру МВС, перебуває в реанімації.

"Один загинув, інший на теперішній час перебуває у лікувальному закладі в реанімації. Розслідування проходить. Допитуються свідки. Один із потерпілих поки що в неконтактному стані... У розслідуванні дуже допоможуть відеозаписи з реєстраторів автомобілів, які проїздили, а також покази свідків, які були безпосередньо на місці аварії, тому звертаюсь з проханням надати всю цю інформацію слідству Нацполіції", - сказав Крищенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваний співробітник столичного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимир Найда, який спровокував смертельне дорожньо-транспортна пригода (ДТП) в Києві, відмовляється від дачі показань.