ua en ru

Смертельна ДТП під Харковом: поліцейський автомобіль збив пішохода

Смертельна ДТП під Харковом: поліцейський автомобіль збив пішохода Фото: смертельна ДТП сталася під Харковом

Постраждалий, 27-річний мешканець м. Люботин, від отриманих травм помер на місці

Прокуратура розпочала розслідування щодо смертельної ДТП під Харковом за участю автомобіля поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Як зазначається, аварія сталася поблизу с. Рай-Оленівка на автошляху Київ-Харків-Довжанський.


"Прокуратура Харківської області розпочала розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 286 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як розповів в.о. начальника відділу прокуратури області Артем Ковальов, вночі 11 липня поточного року, на автошляху Київ-Харків-Довжанський поблизу повороту до с. Рай-Оленівка поліцейський автомобіль збив пішохода. Постраждалий, 27-річний мешканець м. Люботин, від отриманих травм помер на місці.

"За попередніми даними за кермом знаходився лейтенант поліції. У салоні - старший сержант. Правоохоронці перебували на службі", - пояснив Ковальов.

Як зазначається, наразі встановлюються всі обставини пригоди. Тривають слідчі дії. Максимальна санкція статті передбачає 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 липня у Харкові сталася ДТП за участю патрульного автомобіля, в результаті якої двоє людей загинули, ще п’ятеро отримали травми.