ua en ru

Смарт-холдинг Новинського став єдиним партнером World Economic Forum з України

Смарт-холдинг Новинського став єдиним партнером World Economic Forum з України Фото: зустріч членів WEF проходить з 17 по 20 січня в Давосі

На сайті WEF у списку партнерів більше не значаться компанії з України

Компанія "Смарт-холдинг", бенефіціаром якої є Вадим Новинський, виступила в якості офіційного партнера Всесвітнього Економічного Форуму (World Economic Forum - WEF). Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, стало відомо, що на сайті WEF у списку партнерів більше не значаться компанії з України.

Щорічна зустріч членів WEF проходить з 17 по 20 січня в Давосі (Швейцарія).

У прес-службі зазначили, що холдинг є традиційним партнером заходу з 2008 року, в цьому році делегацію від компанії очолив генеральний директор Олексій Пертін.

Зазначимо, у роботі форуму беруть участь близько 2,5 тис. осіб з 90 країн світу. Тема цьогорічної зустрічі WEF позначена як "Responsive and Responsible Leadership". Учасники обговорюють тенденції наростання нерівності і поляризації суспільства з економічних, етнічних, релігійних та культурних причин.

Учасники зосереджені на обговоренні тенденцій наростання нерівності і поляризації суспільства з економічних, етнічних, релігійних та культурних причин. Ці фактори сприяли серйозним політичним змінам, які відбулися у світі в минулому році. З початком Четвертої промислової революції очікується наростання зазначених тенденцій і викликів, відповідь на які покликане стати саме відповідальне лідерство, зазначили в прес-службі компанії.

"Минулий рік запам'ятався турбулентністю світових політичних, економічних і соціальних процесів. Для бізнесу стає очевидним, що побудова довгострокових стратегій буде вимагати більше уваги не до прогнозу економічних показників, а до моделювання соціокультурних процесів, систем взаємодії із суспільством на регіональному та загальносвітовому рівні", - зазначив Олексій Пертін.

Смарт-Холдинг – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України, яка об'єднує підприємства, що розділяють загальні стратегічні цілі та принципи ведення бізнесу. Інтереси Смарт-Холдингу зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Смарт-Холдингу інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектора, сільського господарства, девелопменту, суднобудування і нерухомості.

В якості портфельного інвестора підприємства Смарт-Холдингу беруть участь і в інших бізнес-проектах. Бенефіціаром компанії є опозиційний політик Вадим Новинський.