ua en ru

Слухання справи Мін'юсту проти "Російської Єдності" перенесли на 30 квітня

Слухання справи Міністерства юстиції проти партії голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова "Русское Единство" перенесли на 16:30 30 квітня.

Слухання справи Міністерства юстиції проти партії голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова "Русское Единство" перенесли на 16:30 30 квітня. Про це передає кореспондент РБК-Україна із залу суду.

"Суд оголошує перерву до 16:30 30 квітня", - заявив суддя Костянтин Кобилянський в залі суду.

"Сьогодні в ході засідання, представник відповідача політичної партії "Руська Єдність" не було дано жодної чіткої відповіді на поставлене питання. Так представник відповідача так і не зміг пояснити громадянином якої держави є Сергій Аксьонов. Згідно з публікаціями в ЗМІ, а також за інформацією, наданою СБУ, він громадянин РФ, а отже, він не може бути не тільки членом політичної партії, але тим більше її очолювати. Також представник відповідача не змогла сказати про чітку позицію партії - є захоплення Криму легітимним чи ні... такими діями, на нашу думку, представник відповідача в судовому засіданні фактично підтвердила всі наші позовні вимоги", - заявила заступник міністра юстиції, керівник апарату Ганна Онищенко.