ua en ru

У разі відходу сил АТО з Широкіно бойовики займуть нові позиції, - Семенченко

У разі відходу сил АТО з Широкіно бойовики займуть нові позиції, - Семенченко Широкине

Командир батальйону "Донбас", народний депутат України Семен Семенченко упевнений, що у разі відходу сил антитерористичної операції (АТО) з Широкіно Донецької області бойовики займуть нові позиції. Про це він написав у своєму Facebook.

"Широкіно. Демілітаризація. Це слово не сходить з інформаційних стрічок останні кілька днів. Якщо коротко і доступно, то ситуація виглядає так: "Азов" і "Донбас" знаходяться на одній висоті. Окупанти на інший. У разі демілітаризації і відведення військ нічого не завадить окупантам зайняти висоту залишену нами. Свою вони не залишать - зараз на східній околиці Широкіно активно заливаються бетоном російські оборонні споруди", - написав Семенченко.

Комбат "Донбасу" вважає, що не варто очікувати від окупантів виконання будь-яких угод.

"Сьогодні винесемо на розгляд фракції "Самопоміч" питання: на якій підставі планується легальне перебування російських офіцерів для роботи на моніторингових точках, що це за чудовий "Спільний центр по контролю" спільно з агресором, а найголовніше - стан нашої оборони, озброєння та матеріально - технічного забезпечення наших передових частин. У всіх цих питаннях потрібно негайно навести порядок", - підкреслив Тимчук.

Широкіно. Демілітаризація. Це слово не сходить з інформаційних стрічок останні кілька днів. Якщо коротко та доступно, то...

Posted by Семен Семенченко on 19 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, Україна пропонує створити 10 пунктів контролю за перемир'ям на Донбасі. Зокрема, передбачалося розмістити такі пункти в донецькому аеропорту і н. п. Широкіно.

При цьому полк "Азов" назвав ініціативу щодо демілітаризації Широкіно "вкрай небезпечною".