ua en ru

Словенія - Україна: Українці виривають нічию і їдуть на Євро-2016

Словенія - Україна: Українці виривають нічию і їдуть на Євро-2016 Фото: Словенія - Україна

Марибор прийняв матч-відповідь плей-офф

У словенському Маріборі був зіграний другий матч плей-офф Євро-2016 між збірними Словенії та України.

З самого початку матчу словенці дали зрозуміти, що будуть боротися за вихід на Євро всіма способами. Вже на першій хвилині Цесар грубо сфолив на Селезньова, заробивши першу жовту картку в матчі. А далі понеслися атаки господарів під яскравим керівництвом Кампля, активно роздавав паси в центрі поля. І незабаром тиск переросло в гол. Після подачі зі штрафного м'яч відскочив назад на правий фланг атаки, звідки пішла ще одна подача. М'яч долетів до дальньої штанги, звідки Цесар головою переправив м'яч у ворота.

Показувати свою майстерність атаки у наших хлопців виходило слабо. Занадто завзято грали словенці на всіх ділянках поля. Але тим не менш, ще один небезпечний момент створити ні вони, ні гравці збірної України не змогли.

У другому таймі продовжилася тенденція першого - словенці тиснули, а наші відбивалися. Але до честі гостей. в середині тайму українцям вдалося відсунути гру і нанести кілька непоганих ударів. Але в цілому, всі дії гравців збірної України були в обороні.

Але словенці свої моменти створити змогли. Той же Цісар міг робити дубль, коли після подачі кутового бив головою, але П'ятов дістав цей удар. Міг забивати Любянкович, але його удар з центру штрафного заблокували захисники.

Під кінець матчу Бречка дуже грубо зрубав Коноплянку. За це захисник побачив жовту картку, яка стала другою для гравця. А вже коли всі чекали фінальний свисток Кравець вийшов на побачення з Хандановічем, почекав Ярмоленко, якого і віддав пас. І гравець "Динамо" відправив м'яч у ворота, а збірну України на Євро-2016.

Словенія - Україна 1-1
Гол:
Цесар, 10 - Ярмоленко, 90+7
Словенія: Ханданович, Бречко, Іліч, Цесар, Йокіч, Пічник (Ілічіч, 65), Крхін, Кампль, Бірса (Лазарович, 80), Безжак (Любьянкич, 66), Новаковіч
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Рибалка, Сидорчук (Гармаш, 61), Коноплянка (Тимощук, 90), Ярмоленко, Селезньов (Кравець, 79)