ua en ru

Слободян: прикордонники в зоні АТО за тиждень не зазнали жодного обстрілу

Слободян: прикордонники в зоні АТО за тиждень не зазнали жодного обстрілу Фото: Олег Слободян

Також прикордонники не зафіксували жодного безпілотника

Протягом тижня в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) не зазнали жодного обстрілу. Про це під час брифінгу заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обстановка на державному кордоні та в зоні проведення антитерористичної операції зберігається відносно спокійною. Протягом тижня обстрілів прикордонних підрозділів, контрольованих пунктів, блок-постів, де військовослужбовці Збройних сил несуть службу окремо або спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, не було", - повідомив він.

За його словами, також прикордонники не зафіксували жодного безпілотника.

"Впродовж тижня з часу нашого останнього брифінгу, з 21 жовтня, вздовж лінії бойових зіткнень також не було зафіксовано і польотів безпілотних літальних апаратів за допомогою яких російсько-терористичні війська здійснюють повітряну розвідку", - сказав Слободян.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України запропонувала Раді національної безпеки і оборони, СБУ та штабу АТО збільшити кількість працюючих пунктів пропуску на Донбасі.