ua en ru

Контактна група щодо конфлікту на Донбасі може зібратися наступного тижня, - Кучма

Контактна група щодо конфлікту на Донбасі може зібратися наступного тижня, - Кучма
Колишній Президент України Леонід Кучма заявив, що наступна зустріч контактної групи з питання врегулювання конфлікту на Донбасі у форматі "Україна - Росія - ОБСЄ" може відбутися наступного тижня.

Колишній Президент України Леонід Кучма заявив, що наступна зустріч контактної групи з питання врегулювання конфлікту на Донбасі у форматі "Україна - Росія - ОБСЄ" може відбутися наступного тижня. Про це він заявив під час круглого столу з питань реформування аграрного сектора, повідомляє телеканал "112 Україна".

Кучма заявив, що наступний раунд переговорів може бути на наступному тижні.

Він також зазначив, що всі сторони мінських угод повинні виконувати взяті на себе зобов'язання і не міняти жодного пункту цього тексту.

"Ні в якому разі ми не маємо право міняти ні один пункт цього тексту. Це основоположний документ. Якби він виконувався, ми б жили в зовсім іншій країні. Будемо сподіватися, що світ не зупиниться на тих кроках, які є сьогодні по відношенню до Росії. І тільки таким чином можна отримати від Росії", - заявив Колишній Президент України.

Нагадаємо, 1 грудня 2014 р. Президент України і канцлер Німеччини Ангела Меркель відзначили важливість продовження консультацій тристоронньої групи в мінському форматі.