ua en ru

Слідство триває по всіх фігурантах справи Дейдея, крім самого нардепа, - Холодницький

Слідство триває по всіх фігурантах справи Дейдея, крім самого нардепа, - Холодницький Фото: Євген Дейдей (УНІАН)

Справа зайшла у глухий кут

Слідство триває по всіх фігурантів угловно справи щодо депутата Верховної Ради України Євгена Дейдея, крім самого парламентарія. Про це повідомив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Народний депутат Дейдей. Провадження про ймовірне незаконне збагачення вказаної особи фактично зайшло в глухий кут, оскільки ми не можемо проводити слідчі дії з самим депутатом. Водночас, тривають додаткові слідчі дії з усіма фігурантами провадження, окрім, власне, народного депутата", - зазначив Холодницький.

Цього тижня вся країна спостерігала приклад "солідарності та взаємопідтримки". Шкода тільки, що ця солідарність була с...

Опубліковано Назаром Холодницьким 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, ВР не підтримала зняття недоторканності з народного депутата Євгена Дейдея (фракція партії "Народний фронт"). За відповідне рішення проголосували лише 192 депутати.

Подання на Дейдея було внесено до парламенту 21 червня. Як повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, нардепа підозрюють у незаконному збагаченні на суму 6,1 млн гривень.