ua en ru

Слідчі НАБУ ігнорують надану їм інформацію, - Онищенко

Слідчі НАБУ ігнорують надану їм інформацію, - Онищенко

Слідчі Національного антикорупційного бюро (НАБУ) ігнорують надану їм інформацію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України Олександр Онищенко.

"Прокурори НАБУ продовжують "жечь". Отже, пан Холодницький, який "між іншим" є головою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, буквально сьогодні в ЗМІ "заніс" наступне: "Ми робимо все від нас залежне і можливе, щоб встановити місцезнаходження Онищенка, незважаючи на те, що він говорить, що в Лондоні і надав мені особистий адресу, це неправда...", - пише він.


Онищенко зазначає, що "коментувати це важко, обходячи емоційні епітети". "М'яко кажучи, слова Холодницького не відповідають дійсності. Це дуже м'яко кажучи. А по суті, цей пан відверто бреше. Ми процесуально грамотно і належним чином повідомили в НАБУ адресу мого проживання в Лондоні, надали всі способи комунікації – електронну пошту, мобільні телефони, скайп, вайбер... загалом, все, що тільки існує в XXI столітті у сфері комунікації", - заявив політик.

Онищенко підкреслив, що його "легко знаходять журналісти, в тому числі, українські", легко з ним спілкуються, особисто зустрічаються. "Знайти мене не можуть тільки слідчі з НАБУ. Це фантастика!", - додав нардеп.

"Ці хлопці не тільки ігнорують надану їм інформацію, вони навіть жодного разу не зв'язалися з моїм офіційним захистом. Жодного дзвінка адвокатам. Жодного! А адже я з ними кожен день на зв'язку, цікавлюся процесом своєї справи, і вони також відмінно знають, де мене знайти", - додав Онищенко.

"Питається, навіщо повідомляти неправду? Хлопці, ви живете на якомусь своєму приколі? Або у вас щодня День сурка? У нас же є всі документальні підтвердження того, що ви отримали всі мої контактні дані. Ау! Папери не горять! А брехливі слова – це яскравий доказ вашої упередженості. Ви хочете, щоб я повернувся в Київ. Але як я можу розраховувати на незалежне розслідування і чесний суд, якщо ви навіть на такій дрібниці постійно "палитесь"? Ви ж дня без піару і брехні не проводите, надуваєте щоки і створюєте видимість якогось "розслідування". Моя адреса відома всім, в тому числі і вам, пане Холодницький. Прокиньтеся завтра і прочитайте це повідомлення, а то зранку знову почнете мене "розшукувати". І заощаджуйте державні гроші на проведення чергової піар прес-конференції", - резюмував він.

Слідчі НАБУ ігнорують надану їм інформацію, - ОнищенкоСлідчі НАБУ ігнорують надану їм інформацію, - ОнищенкоСлідчі НАБУ ігнорують надану їм інформацію, - Онищенко