ua en ru

Слідчий комітет РФ: "лінгвістичне дослідження показало, що Савченко визнала провину

Слідчий комітет РФ: "лінгвістичне дослідження показало, що Савченко визнала провину Фото: Надія Савченко

У слідчого комітету росії РФ є "спеціальна технологія експертизи"

За версією Слідчого комітету РФ, який посилається на "лінгвістичне дослідження", українська льотчиця Надія Савченко зізналася у виконанні "роботи навідника". Про це у Facebook повідомив її адвокат Ілля Новіков.

"Будьте уважні до того, що говорите. У російського слідчого комітету є спеціальна технологія експертизи, яка дозволяє за результатами лінгвістичного дослідження встановити, в чому саме ви зізналися", - написав Новіков в Facebook.

Як йдеться у документі, "за результатами лінгвістичного дослідження Савченко Н. В. зізналася у виконанні "роботи навідника".

"Виявлені ознаки здійснення Савченко Н. В. функцій навідника (коригувальника) артилерійського вогню полягають у вказівці напрямку вогню, координації дій третіх осіб, звіті військовослужбовцям української армії про обстановку під час збройного зіткнення, її дислокації стосовно інших військовослужбовців", - йдеться в документі слідчого комітету росії РФ.

Будьте внимательны к тому, что говорите. У русского следственного комитета есть специальная технология экспертизы, котор...

Posted by Илья Новиков on 24 июля 2015 г.

Нагадаємо, російський омбудсмен вимагає повідомити про місцезнаходження Савченко.