ua en ru

Поблизу Слов’янська на машину впало дерево, є постраждалі

Поблизу Слов’янська на машину впало дерево, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За фактом отримання тілесних ушкоджень відкриті кримінальні провадження

Поблизу Слов’янська (Донецька область) на машину впало дерево, є постраждалі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області у Facebook.

Як зазначається, на автодорозі Слов’янськ - Пришиб на автомобіль "Газель" впало дерево. Про подію правоохоронцям повідомила 45-річна жителька Святогірська.

В результаті події чисельні тілесні ушкодження отримав водій автомобіля - житель Краматорська та пасажир - житель селища Пимонівка Ізюмського району.

"Чоловіки госпіталізовані. За фактом отримання тілесних ушкоджень відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Слов’янська на машину впало дерево, дві людини постраждали Травми отримали 59-річний водій «Газелі» та 29-річни...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області зіткнулись два мікроавтобуси Mercedes Vito. Внаслідок ДТП водії та п’ятеро пасажирів мікроавтобусів отримали тілесні ушкодження - переважно садна та забої. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання кваліфікації події згідно норм Кримінального кодексу України.