ua en ru

У Слов'янську військова вантажівка зіткнулася з маршруткою, є постраждалі

У Слов'янську військова вантажівка зіткнулася з маршруткою, є постраждалі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

В результаті ДТП травми отримали двоє пасажирів маршрутки

У Слов'янську Донецької області військова вантажівка зіткнулася з маршруткою, в результаті чого постраждали два пасажири цивільного автомобіля. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"28 серпня 2017 в місті Слов'янськ сталася ДТП між військовим авто УРАЛ і маршрутним автомобілем ГАЗель. На щастя, загиблих серед військових і цивільних немає, в той же час в результаті зіткнення отримали травми два пасажира маршрутного таксі", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що керівництво антитерористичної операції призначило розслідування за фактом ДТП. За результатами розслідування будуть вжити дисциплінарних заходів.

Не зважаючи на зусилля керівництва антитерористичної операції та командирів оперативно-тактичних угруповань продовжуютьс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області в результаті ДТП на блокпосту постраждав військовий Національної гвардії. Зокрема, 23-річна жінка за кермом автомобіля ВАЗ зупинилася на блокпосту Сартана-Талаківка для перевірки документів, проте авто почало рух і скоїло наїзд на військовослужбовця.