ua en ru

У Луганській області керівника Держгеокадастру затримали на хабарі в 1,2 млн гривень

У Луганській області керівника Держгеокадастру затримали на хабарі в 1,2 млн гривень Фото: чиновника Держгеокадастру затримали на хабарі (facebook.com/mvs.gov.ua)

Чиновник вимагав хабара через двох посередників

У Луганській області працівники Департамент захисту економіки Національної поліції України затримали начальника управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр), який вимагав хабар 1,2 млн гривень. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає прес-служба МВС у Facebook.

"Працівники Департаментузахисту економіки Національної поліції України затримали на гарячому начальника управління Держгеокадастру. Вимагав 1,2 млн грн через двох посередників. Не допомогло! Поліція затримала усіх у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу", - йдеться у повідомленні.

Аваков повідомив, що двох посередників було затримано у Сєвєродонецьку, а керівника - у Слов'янську.

Арсен Аваков: У Луганській області працівники Департамент захисту економіки Національної поліції України затримали на га...

Опубліковано МВС України 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, увечері 20 червня у Дніпрі затримали начальника управління торгівлі міськради Олександра Каховського, якого підозрюють в отриманні хабара.