ua en ru

У Слов'янську і Краматорську відновили вже 610 соціальних об'єктів, - Порошенко

У Слов'янську і Краматорську відновили вже 610 соціальних об'єктів, - Порошенко Фото: Петро Порошенко назвав кількість відновлених об'єктів

Порошенко обіцяє відновити фінансування окупованого Донбасу після його звільнення

За станом на липень 2016 року в Слов'янську та його передмістях, а також у Краматорську після їхнього звільнення від проросійських бойовиків відновили вже 610 соціальних об'єктів. Про це повідомив президент України Петро Порошенко на урочистостях з нагоди 2-ї річниці визволення цих міст, передає прес-служба президента.

Порошенко зазначив, що з серпня 2014 року в Слов'янську, Миколаївці та Семенівці відновлено 420 об'єктів соціально-житлового призначення, в Краматорську відновлено 190 об'єктів.


"В окупованих містах і районах повинні знати: як тільки вони повернуться додому, під суверенітет України, українська держава відновить повноцінне фінансування цих міст, районів і сіл, відбудує з допомогою наших партнерів по всьому світу все, що зруйновано. Окупанти і тільки окупанти заважають відновленню нормального життя і миру. Але ми зробимо все, щоб мир повернувся і на окуповану частину Донбасу", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко знайшов резерви для поповнення бюджетів Донецької і Луганської областей.