ua en ru

У Sky Mall відбулася автограф-паті співачки Alyosha

У Sky Mall відбулася автограф-паті співачки Alyosha

26 березня в торгово-розважальному центрі Sky Mall відбулася автограф-паті української співачки Alyosha.

Дорослі і зовсім юні шанувальники співачки прийшли, щоб побачити улюблену артистку і отримати іменний автограф: Alyosha підписала їх більше 250-ти. Цей яскравий день надовго запам'ятається відвідувачам Sky Mall дивовижною атмосферою гармонії між співачкою та її слухачами. Кожен художник міг поставити будь-яке питання і отримати на нього відповідь. Завдяки такій можливості стало відомо, що Alyosha ніколи не купує одяг в інтернет-магазинах, любить переглядати веселі відео на Youtube і, як правило, відпочиває з дітьми в Запорізькій області, де пройшло її дитинство.

altaltalt

Нікому не відмовляла співачка і можливості сфотографуватися. Серед бажаючих виявилися навіть охоронці ТРЦ Sky Mall. Творча зустріч закінчилася справжнім сюрпризом: Alyosha подарувала гостям виконання наживо двох своїх пісень – "Осінь" і "Беззбройна".

"Це незвичайне відчуття – бачити палаючі погляди людей, які так чекали зустрічі з тобою!Я і сама її чекала, адже завжди дуже приємно спілкуватися з шанувальниками своєї творчості. У нас відбувається взаємний обмін енергією, який дарує мені безмежне натхнення і віру, що я на правильному шляху," – поділилася співачка своїми враженнями від автограф-паті Sky Mall.

Sky Mall регулярно відбуваються яскраві події, в тому числі і з участю українських зірок. ТРЦ Sky Mall приготував ще багато цікавого для своїх відвідувачів, гарячих нетерпінням чекаючи майбутніх свят.