ua en ru

Сквер Небесної сотні з'явиться в Києві вже до кінця вересня

Сквер Небесної сотні з'явиться в Києві вже до кінця вересня Фото: КМДА

Влада прислухалися до думки громадськості

Вчора на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати підтримали проект рішення "Про припинення договору оренди земельних ділянок" від 30 марта 2007 року, повідомляє прес-служба КМДА в своєму Facebook.

Згідно проекту рішення планується припинити договір оренди земельних ділянок площею 0,2697га та площею 0,0266га, укладений між Київрадою та ТОВ "УКРінвестресурс".

Ділянка передавалася для реконструкції та облаштування скверу, будівництва готельно-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського, торговельного, соціального призначення, з наземними і підземним паркінгами на вул. Михайлівській, 24-26 та Михайлівській площі у Шевченківському районі.

Також планується віднести земельну ділянку площею 0,2697 га до земель запасу рекреаційного призначення, а другу - до земель запасу житлової та громадської забудови.

Проект рішення був погоджений всіма профільними комісіями та направлений на розгляд наступного пленарного засідання Київради.

Сквер Небесної сотні з’явиться вже до кінця вересняВчора на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питан...

Posted by Інформаційний портал Київської міської влади on 9 вересня 2015 р.

Нагадаємо, також у пам'ять про "Небесну сотню" у центрі Києва планувалося висадити 100 дерев біля Жовтневого палацу.