ua en ru

Скоцик: Аграрна партія "злетить, як літак"

Скоцик: Аграрна партія "злетить, як літак" Фото: Віталій Скоцик (facebook.com-Vitaliy.Skotsyk.Agroparty)

Скоцик виступив під час Національного форуму депутатів місцевих рад

Аграрна партія має злетіти, як літак. Про це заявив Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик під час Національного форуму депутатів місцевих рад.

"Аграрна партія наче літак, який добре побудований та має свій екіпаж. Тож незабаром він має злетіти і виконати все, що потрібно", - сказав політик.

Окрім того, Скоцик заявив, що форум має підсумувати роботу політичної сили за 3,5 роки існування та показати, чи дійсно все зроблене партією "відповідало тому, що потрібно було робити".

"Ми є народом, який успішно йде до загальнодержавної влади. Якщо ми дійсно хочемо будувати успішну країну, ми повинні робити це тут і сьогодні. У нас всіх єдина мета - ми прагнемо бути мирною, безпечною та самодостатньою державою", - підкреслив лідер Аграрної партії.

Скоцик нагадав, що наразі в місцевих радах вже працює близько 5000 депутатів на різних рівнях. Окрім того, лідер політичної сили заявив, що їх представництво збільшилось в 10 разів та вже має 14% відсотків реальної підтримки населення.

"Люди, гроші, законодавство - три важливі речі, що необхідні для побудови успішної держави. 2019 рік стане рубіконом, який ми маємо здолати разом задля єдиної мети. Якщо ми, український народ, не виграємо вибори, можемо взагалі втратити державність. Ми маємо усвідомити, що нам слід навчитись жити в демократичному світі, де партія є інструментом врядування", - заявив Скоцик.

Нагадаємо, 29 квітня відбудуться вибори до ОТГ у 17-ти областях України, від Аграрної партії зареєстрували більше 600 кандидатів.