ua en ru

Скендербеу - Динамо: онлайн трансляція (рахунок 3:2)

Скендербеу - Динамо: онлайн трансляція (рахунок 3:2) Фото: "Скендербеу" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію 5 туру групового етапу ЛЕ

Скендербеу - Динамо. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на телеканалах "Футбол 2" і ТРК "Україна". Київське "Динамо" в п'ятому турі групового раунду Ліги Європи зіграє проти албанського "Скендербеу". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є українська команда.

23 листопада 22:05
Албанія, Ельбасан, "Ельбасан-Арена"

Стартові склади команд:

"Шкендербеу": Шехі (1), Міці (3), Аліті (6), Гавазай (7), Музака (17), Османі (19), Вангелі (32), Радаш (33), Аденійі (78), Ліля (88), Сові (90).
Запасні: Текья (95), Яшаніца (5), нимагу (8), Шкодра (10), сахитья (21), Діта (22), Таку (26).

"Динамо": Бущан (1), Шепелев (8), Морозюк (9), Мораес (11), Циганков (15), Корзун (18), Піваріч (23), Хачеріді (34), Бесєдін (41), Кадар (44), Кендзьора (94).
Запасні: Коваль (35), Пантич (4), Гусєв (20), Шапаренко (40), Миколенко (42), Русин (43), Смирний (45).

Матч завершено 3:2

90+5 хв. Арбітн сповіщає про закінчення другого тайму.

91 хв. ГОООООЛ!!!!!!! Шапаренко швидко розіграв штрафний удар пасом до штрафного майданчика, Циганков п'ятою відкотив назад на Русина, який вразив ворота! Дебютний гол Назарія у дебютному матчі!

78 хв. Перше попередження у грі отримує Радаш за грубе порушення проти Мораеса.

72 хв. Ще одна заміна у "Скендербеу". Таку виходить, Гавазай йде.

71 хв. Тепер заміна у складі "Динамо": Русин виходить замінив Кендзьора. Назарій дебютує у складі першої команди.

69 хв. Заміна у Скендербеу: Османі йде, Німага виходить.

60 хв. Перша заміна у грі. Корзун - Шапаренко. Це дебютний матч Миколи у єврокубках за основну команду "Динамо".

56 хв. ГОООЛ! Сові виходить один на один, обіграв Бущана і відправляє м'яч в порожні ворота.

52 мин. ГОООЛ. "Скендербеу" выходит вперед. Міці навісив з лівого флангу на дальню стійку, Соу виграв другий поверх та відкинув головою у центр на лінію воротарського, звідки Аденійї розстріляв ворота.

49 хв. Радаш навісив зі стандарту в штрафний гостей, динамівці відбилися, але м'яч підхопив Лілай. Його дальній удар виявився невлучним.

46 хв. Розпочався другий тайм.

45 хв. Перший тайм завершено!

39 хв. Який момент у "Динамо"! Після прострілу Кендзьори з правого флангу захисник вибив м'яч майже з лінії воріт, він опинився у Мораеса, який завдав потужного удару з льоту в падінні - албанців врятувала поперечина воріт.

28 хв. Мораес увірвався до штрафного майданчика з м'ячем лівим флангом, але передача не вийшла.

18 хв. ГОООООЛ!!! Господарі поля швидко зрівняли рахунок. Лілай наважився на дальній удар, м'яч за шаленою траєкторією після рикошету влетів під поперечину воріт Бущана.

16 хв. ГОООООЛ!!!!!!!!!!!!! Чудова комбінація: Бєсєдін після пасу Піварича з лівого флангу віддав у центр на Циганкова, той правіше на Морозюка, який увірвався до штрафного та викотив на лінію воротарського на Циганкова, і той вразив порожні ворота!

9 хв. Мораес порушив правила, албанці заробили штрафний. Радаш навісив до штрафного, Сове пробив невлучно.

5 хв. Свій перший кутовий у грі виконали і господарі поля. Після розіграшу та навісу з лівого флангу м'яч рикошетом від Хачеріді знову вилетів за лицеву, на кутовий.

3 хв. Перший кутовий у грі з правого флангу виконав Циганков. Захисник вибив м'яч на Шепелєва, який потужно пробив з-за меж штрафного - Шехі кулаками парирував удар.

1 хв. Матч розпочався!

- Гравці "Динамо" вийдуть на поле в синьому комплекті форми (голкіпер зіграє в зеленому), а господарі зустрічі проведуть сьогоднішній поєдинок в екіпіровці біло-червоного поєднання кольорів (воротар в чорному).

- Відстань від Києва до Корчі становить приблизно 1300 кілометрів.

Скендербеу - Динамо: онлайн трансляція (рахунок 3:2)

"Динамо" вже забезпечило собі путівку до плей-оф ще в четвертому турі, а ще одна перемога на виїзді гарантує киянам перше місце в групі. Путівку до плей-оф киянам принесла мінімальна перемога на полі "Янг Бойз".

Команди вже зустрычались у першому турі группового етапу ЛЕ. Тоді "Динамо", пропустивши першим, обіграло "Скендербеу" з рахунком 3:1. На гол Гьєргя Музакі у господарів відповіли Сергій Сидорчук, Жуніор Мораес і Дьємерсі Мбокані (пенальті). Це був перший матч киян проти клубів з Албанії.

"Скендербеу" не може перемогти у шести домашніх єврокубкових матчах поспіль. Останні три поєдинки албанці завершили внічию, а всього в 10 матчах групового етапу Ліги Європи вони здобули лише одну перемогу, зазнавши сімох поразок. Щоправда, з урахуванням кваліфікації "Скендербеу" в цьому розіграші вдома не поступався.

"Динамо" в цій Лізі Європи йде без поразок. В 11 останніх матчах групового етапу Ліги Європи кияни відсвяткували дев'ять перемог.

Якщо київський клуб виграє і в третьому гостьовому матчі групового етапу, він достроково гарантує собі перше місце. Якщо ж "Партизан" не здолає в паралельній зустрічі "Янг Бойз", віце-чемпіони України стануть першими навіть у випадку поразки.