ua en ru

Скендербеу - Динамо 3-2: відео голів та огляд матчу

Скендербеу - Динамо 3-2: відео голів та огляд матчу

У заключному турі буде розіграно перше місце в групі

До уваги читачів РБК-Україна відеоогляд небезпечних моментів матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Европи між "Шкендербеу" і "Динамо".

Під кінець першої частини сезону у стані киян виникли кадрові проблеми. Мбокані, Гонсалес, Кравець, Гармаш, Віда - лідери команди, які залишилися вдома заліковувати травми. Окрім того, був дискваліфікований Буяльський.

Тому на лаві запасних у Олександра Хацкевича опинилося відразу четверо гравців, яким не виповнилося 20 і ніхто з яких не провів в єврокубках жодного матчу.

Відкриил рахунок на 10 хилині "біло-сині". Бєсєдін віддав у центр на Циганкова, той на Морозюка, який увірвався до штрафного та викотив на лінію воротарського на Циганкова, і той вразив порожні ворота. Але вели в рахунку українці всього дві хвилини. Лілай вирішив пробити метрів з 23-х, м'яч в польоті зачепив спину Хачеріді і дезорієнтувавши Бущана влетів під поперечину.

Вийшла дзеркальна картина першої зустрічі команд у Києві, коли "Скендербеу" рахунок відкрив, у відповідь отримавши три м'ячі у власні ворота. У другому таймі Аденійї замкнув скидку головою Сові, арбітр м'яч зарахував. А ще через чотири хвилини Сові вийшов сам на сам із Бущаном і забив третій гол.

У паралельній зустрічі в групі В "Партизан" переміг "Янг Бойз" 2:1 і слідом за "Динамо" гарантував вихід до плей-оф. А доля першого місця в групі вирішиться 7 грудня на НСК "Олімпійський" в очній зустрічі лідерів групи.