ua en ru

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Скендербеу - Чорноморець. Матч, який можна назвати одним з найважливіших в сезоні для одеситів, завершено. Одеський клуб виходить у груповий етап Ліги Європи, обігравши албанців у серії післяматчевих пенальті.

Скендербеу - Чорноморець. Матч, який можна назвати одним з найважливіших в сезоні для одеситів, завершено. Одеський клуб виходить у груповий етап Ліги Європи, обігравши албанців у серії післяматчевих пенальті.

29 серпня, 21:00
Скендербеу - Чорноморець 1:0 (перший матч 0:1) Серія пенальті: 6:7

Прийомів забиває і виводить Чорноморець в груповий етап Ліги Європи!!!

Німага пробиває - Безотосний рятує ворота моряків.

Ковальчук пробиває прямо в голкіпера.

Орелесі б'є в штангу.

Сантана забив свій гол.

Лілай чудово переграв Безотосного.

Самодін точний, відмінний удар.

Бічай пробиває здорово - м'яч у воротах.

Лео Матос не забиває свій пенальті.

Гвозденовіч точний - м'яч у сітці воріт.

Гай відповідає відмінним ударом по центру - м'яч у сітці.

Шехі пробиває в праву дев'ятку воріт Безотосного - приголомшлива реалізація.

Кутас пробиває туди ж - відмінний гол.

Ріба пробиває у правий нижній кут - гол.

Бергер забиває відмінним ударом у лівий кут.

Радаш підходить до м'яча і пробиває прямо в Безотосного.

Діденко спокійно забиває гол.

Шкембі пробиває перший пенальті, і переграє Безотосного.

Час матчу вийшов. Нас чекає серія післяматчевих пенальті.

117 хв. Прийомів подав кутовий з правого флангу, Фонтанелло вистрибнув вище за всіх, але його удар головою прийшовся прямо в голкіпера.

113 хв. Нічого конструктивного не показують команди - гра без центру поля, загострюючих передач і тактики.

109 хв. Щось зовсім невиразне зображує Арапі. Отримавши незначний удар по ногах, гравець повернувся на поле, впав як підкошений і пролежав на газоні хвилини три. Все б нічого, але вже дуже явно тягне час футболіст.

106 хв. Розпочався другий овертайм. Вперед, Чорноморець!

Міняються команди сторонами, попереду ще 15 хвилин.

103 хв. Німага впав в центрі поля, у гравця звело ногу. До нього підбіг Фонтанело, почавши надавати гравцеві суперника першу допомогу. Приємно, що незважаючи на справжню чоловічу боротьбу, на полі грають команди, які поважають своїх суперників.

98 хв. Матос спробував віддати загострюючий пас на Самодіна, перебуваючи спиною до воріт господарів, але м'яч полетів у руки кіперу.

95 хв. Лілай непогано навісив у штрафну моряків, але Німага не зміг як слід пробити головою, м'яч полетів повз праву стійку воріт Безотосного.

93 хв. Возять команди м'яч у центрі поля, особливо не нагнітаючи обстановку.

Основний час закінчено. Нас чекає ще пів години, як мінімум.

90+2 хв. Зовсім перестали грати обидві команди, мабуть бережуть сили на додатковий час.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи89 хв. Антонов отримує жовту картку за небезпечну гру в чужій штрафній - удар ножицями не зовсім вдався форварду Чорноморця.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи86 хв. Подвійна заміна у господарів: Німага і Бічай вийшли замість Адеміра і Музаки. Заміну провів і Чорноморець - замість Джедже вийшов Прийомів.

84 хв. І знову Абазі помиляється, неточним пасом поховавши небезпечну контратаку Скендербеу. Моряки намагаються атакувати, але небезпеки від їх атак мало.

80 хв. Абазі обігрався з Лілаем біля штрафного моряків і вийшов один на один з Безотосним, але пробив набагато вище поперечини - пощастило Чорноморцю.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи74 хв. Заміна у господарів: замість Моріни вийшов Абазі.

71 хв. Матос зіпсував потенційно небезпечну атаку, не зумівши обробити м'яч біля лицьової лінії господарів поля.

69 хв. Кутовий з лівого флангу подали господарі, але Безотосний зіграв надійно, зафіксувавши м'яч у своїх руках.

65 хв. Ще один приголомшливий момент втратили моряки. Гай шикарним пасом вивів Самодіна один на один з Шехі, але голкіпер і тут зумів зіграти блискуче, відбивши удар гравця " Чорноморця".

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи61 хв. Забили албанці, але зробили це з порушенням правил - Лілай занадто активно боровся за м'яч з воротарем одеситів і захисником. Обурення гравця господарів арбітр покарав жовтою карткою, хоча албанця можна зрозуміти, боротьба була жорсткою, але на перший погляд все було зіграно за правилами.

54 хв. Забивати повинен був Чорноморець. Джедже протягнув м'яч по лівому флангу і добре віддав на Гая. Той, прийнявши м'яч, вирізав класний навіс на дальню штангу, де Антонов, який знаходився на самоті, не зміг переграти голкіпера господарів в ближньому бою.

50 хв. Антонов сфолив на своїй половині поля, тим самим подарувавши господарям небезпечний стандарт. На щастя, до небезпеки біля воріт Чорноморця стандарт не призвів.

48 хв. Антонов невдало виконав стандарт, пробивши повз ліву стійку воріт Шехи.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи47 хв. Жовту отримує Радаш за фол на Гаї біля своєї штрафної.

46 хв. Розпочався другий тайм.

Перерва

45+1 хв. Кутас подав штрафний з лівого флангу атаки, але захисники албанців поки виглядають набагато переконливіше, ніж напад Чорноморця.

40 хв. Ковальчук здорово виручив одеситів, головою перервавши небезпечну передачу зі стандарту у виконанні Скендербеу.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи37 хв. Швидка заміна у моряків. Замість Рієри вийшов Матос.

36 хв. Антонов пробивав з меж штрафного - повз ворота.

31 хв. Рієра забіг по правому флангу і невдало навісив - легка здобич для воротаря Скендербеу.

29 хв. Тисне Чорноморець, комбінуючи на чужій половині поля, але небезпеки біля воріт албанців поки немає.

25 хв. Рієра вийшов на гарну ударну позицію по центру штрафного, але удар у одесита не вийшов - Шехі без проблем зафіксував м'яч у своїх руках.

Скендербеу - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи20 хв. От і не залишилося переваги у Чорноморця. Ріба точним ударом виводить свою команду вперед, порівнюючи рахунок за сумою двох матчів.

19 хв. Дещо заспокоїлися гравці обох клубів. Гра плавно перейшла в центр, але цікавіше виглядають господарі. Чорноморцю слід грати трохи агресивніше, перевага в один м'яч не є беззаперечною.

12 хв. Досить сумбурно виглядає гра, команди воліють грати без центру поля.

10 хв. Відповідь албанців не змусила себе довго чекати - Шкембі пробив з лінії штрафного, м'яч після рикошету ледве не впав за комір Безотосного, але на щастя вилетів на кутовий.

7 хв. Самодін міг виходити віч-на-віч з воротарем господарів, але в останній момент програв силову боротьбу Адеміру.

3 хв. З настроєм розпочали матч моряки - Самодін занадто активно пішов у відбір на чужій половині поля і порушив правила.

1 хв. Розпочався матч в Албанії! Бажаємо удачі одеситам!

"Скендербеу": Оргес Шехі, Ренато Арапі, Адемір, Марко Радаш, Іван Гвозденовіч, Нурудін Орелесі, Гьерг Музака, Сабьен Лілай, Маріо Моріна, Бледі Шкембі, Анді Ріба.
"Чорноморець": Дмитро Безотосний, Маркус Бергер, Пабло Фонтанельо, Андерсон Сантана, Павло Кутас, Кирило Ковальчук, Олексій Гай, Сіто Рієра, Сергій Самодін, Франк Джа Джедже, Олексій Антонов.

У першому матчі цієї пари моряки перемогли з мінімальним рахунком - результативний удар Гая на 74-й хвилині став єдиним голом у поєдинку тижневої давності. Сьогодні "Чорноморець" налаштовується на перемогу, яка виведе одеський клуб у єврокубкову осінь.