ua en ru

Ситуація у зоні АТО залишається складною, бойовики ведуть обстріли з забороненої зброї, - штаб

Ситуація у зоні АТО залишається складною, бойовики ведуть обстріли з забороненої зброї, - штаб Фото: військові в зоні АТО (facebook.com/ato.news)

Бойовики 11 разів обстрілювали сили АТО з забороненої зброї

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається складною, бойовики ведуть обстріли з забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО й надалі залишається складною. Російсько-терористичні війська продовжували порушувати режим припинення вогню та вели прицільні обстріли позицій української армії, застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що протягом дня бойовики обстрілювали українські позиції у районі Водяного, Павлополя і Чермалика, у передмісті Мар’їнки та Новотроїцького.

"Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 11 разів порушили перемир’я. У більш ніж половині випадків сили АТО давали ворогу адекватну відповідь", - йдеться у повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 20 листопада 2017 року Ситуація у районі проведення АТО й надалі залишає...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 19 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) травмований один український військовослужбовець, загиблих немає.