ua en ru

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, бойовики використовують заборонену зброю, - штаб

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, бойовики використовують заборонену зброю, - штаб Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Впродовж дня жоден боєць сил АТО внаслідок ворожих обстрілів не постраждав

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою, бойовики ведуть обстріли з забороненої зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-терористичні бандформування не припиняють застосовувати й заборонене Мінськими угодами важке артилерійське озброєння. Загалом, бойовики 14 разів обстріляли опорні пункти ЗС України. Впродовж сьогоднішнього дня жоден боєць сил АТО внаслідок ворожих обстрілів, на щастя, не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільше обстрілів було зафіксовано на Приморському напрямку, де бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Миколаївки, Чермалика, Красногорівки, Павлополя та Талаківки.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь в районі Авдіївки, Новолуганського, що на Світлодарській дузі.

На Луганському напрямку бойовики вели обстріл позицій сил АТО в районі Катеринівки, Жовтого, Новотошківського.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 14 червня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 13 червня 2017 року, загинув один український військовослужбовець, ще сім отримали поранення.