ua en ru

Ситуація в зоні АТО частково стабілізувалася, - штаб

Ситуація в зоні АТО частково стабілізувалася, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за день 10 разів обстріляли українські позиції

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 31 травня 2017 року ситуація частково стабілізувалася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО частково стабілізувалася, проте на окремих ділянках лінії зіткнення обстріли з боку проросійські НЗФ не припинилися. З початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по опорним пунктам ЗС України... станом на даний момент, з початку доби, втрат серед українських вояків не було", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що за сьогодні не зафіксовано застосування бойовиками важкого артилерійського озброєння. У той же час на Приморському напрямку з мінометів і станкових протитанкових гранатометів обстріляли Чермалик.

На Донецькому напрямку 4 рази обстрілювали військових в південному передмісті Авдіївки. Бойовики використовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку двічі під обстріл зі стрілецької зброї потрапили оборонні укріплення сил АТО в районі Дінця. А поблизу Новотошківського бойовики випустили в бік військових більше десятка мін.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 31 травня 2017 року Впродовж сьогоднішнього дня обстановк...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше ДНР заявила про погодження режиму припинення вогню з 1 червня.